Blog Santai - Sumber Dipetik Dari Segenap Penjuru.HAK CIPTA Terpelihara ™

Wednesday, 31 December 2014

Berselfie bergaya seksi mengoda woooww telan air liur lelaki yang tengok..hahaha.

Mostly yg upload gambar bangang pempuan mmg annoyying.untuk kaki upload ni tanpa korang sedar ada hantu² yang curi gambar kemudian share di page dan group untuk tatapan santapan mat2 porno..Hebat bukan?

Berkali di ingatkan bila di tegur melenting" body aku wall aku hak aku..jgn jage kain org"
Janganlah pula terlupa, tubuh badan kita sebenarnya bukan hak milik kita, yang boleh diperlakukan sewenang-wenangnya. Ianya hanya pinjaman sementara,

dari Empunya yang tidak pernah terleka. Keindahan tubuh badan ini boleh hilang sekelip mata, semua terpulang kepada yang Empunya.

Bukankah kita mengimani adanya Hari Pembalasan di Padang Mahsyar?

 Khabarnya, itulah saat segala anggota tubuh badan kita akan mengadu perihal penyalahgunaan dan pengkhianatan kita. Mulut yg begitu lantang bersuara semasa di dunia, terkunci rapat semasa ditimbangtara. Tentu sekali kita takkan boleh berkata kepada Tuhan yang Empunya segalanya, `Jangan jaga tepi kainku!’**cp ayat Dr har.



sumber FBLISTA : Malaysian Football Team -D' Soprano


Pagi yang hiba. Situasi berlaku disalah sebuah stesen minyak area gombak sewaktu wak sedang mengisi minyak kereta. Wak ternampak seorang pemuda menaiki moto EX5 nombor pendaftaran DBB ***1 nak isi petrol RON 95.

Pada tempat duduk di ikatnya sekampit beras 10kg. Dalam bakul motor kelihatan beberapa tin sardin, gula dan biskut. Selepas di isi tank EX5 dengan penuh beliau menuang lebihan petrol kedalam botol air mineral besar. Lantas wak berfikiran anak muda ini mesti nak jalan jauh. Lalu wak menyapa beliau:

Wak: dik nak kemana bawak beras dan makanan tu?
Anak muda: nak balik kuala krai kelantan. Nak bagi beras dan makanan kat 'mek' dikampung.
Wak: naik motor ni?
Anak muda: ye boh. Kawasan Rumah kito tenggelam banjir. Saya belajar kat UNI**. Mek ada dirumah sorang2. Rumah terputus hubungan. Mek umor 60 lebih duk sore dumoh. Mek sms malam tadi kato dio selamat tapi mek lapar. Beras dan makanan habis doh.sayo nok balik hntar makanan. Kesian ko mek. Cek lamo doh takdok (meninggal).
Wak: (tiba-tiba mata masuk habuk) huhuhuhu. Ni jalan balik kg boleh lalu ke?
Anak muda: boh. Kalu sayo kena berenang ke kg saya akan berenang untuk mek.
Wak: kali ni mata wak xmasuk habukbtapi kena cucuk ngan jarum besi.

Semoga Allah memudahkan urusan mu wahai anak muda. Respect wak kepada beliau.

kredit: Arena Futsal Malaysia | wak pivot


kredit: visit FB-LISTA MENCARI DAMAI
Powered by Blogger.

Recent Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...